برای من تا ۵ ماه بعد تاریخ وقت مقید نظارت زده؛ معنیش چی هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۸ #31473877

سلام خسته نباشید بعد از حکم تجدید نظر که منو محکوم کرده است پرونده مقید به وقت نظارت معنیش چیه یعنی من دوباره وقت دارم خطری برای من تا ۵ ماه بعد تاریخ وقت مقید نظارت زده مشکلی ندارم معنیش چی هست لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حکم داده قطعی است باید مختومه و از آمار شعبه کسر گردد
حضورا از شعبه پیگیری کن

سلام
احتمالا این دستور قبل از صدور رای تجدیدنظر بوده چراکه با صدور رای پرونده مختومه میگردد.

اصولا بعد از صدور رای تجدیدنظر وقت نظارت نعیین نمی شود شاید در سیسیتم اشتباه درج شده

وقت نظارت ب اصحاب دعوا مرتبط نبوده و صرفا ب این علت هست ک پرونده از دور رسیدگی خارج نشود لیکن پس از رای قطعی تجدید نظر تعیین وقت نظارت موضوعیتی ندارد

درود
وقت نظارت مربوط به امور دفتری شعبه است و به طرفین پرونده ارتباطی ندارد .

بعد رای تجدید نظر وقت نظارت وجود ندارد!!!

"با سلام"
حکم قطعی میباشد و وقت نظارت بی معنی و صرفا برای کسر آمار می باشد