شهرداری خسارت بهمون نداده؛ چه کار کنیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۷۰ #31468742

با سلام ما ملک مون عقب نشینی کرده ولی شهرداری خسارت بهمون نداده و همینطور بردش میتونم سند ما شش دانگ مسکونی و پروانه ساخت دارد چه کار کنیم؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خسارت توسط شهرداری پرداخت خواهد شد منوط به طرح شکایت در مرجع دیوان عدالت

با توجه به اینکه این کار شهرداری باید به شما خسارت پرداخت میکرده امکان طرح شکایت در دیوان عدالت اداری وجود دارد

باید به دیوان عدالت اداری تظلم خواهی کنید

اگر شهرداری یا هر ارگان دولتی ضرری به شما وارد کرده شما باتقدیم دادخواستی علیه آنها در دفتر دیوان عدالت اداری شکایت نمائید بی شک مسئول جبران خسارت وارده هستند

باسلام
شهرداری بابت عقب نشینی هیچ هزینه پرداخت نمیکنددرجایی که عقب نشینی لازم باشدبدون عقب نشینی مجوزساخت وسازنمی دهد

برای شکایت در این مورد شکایت خود را علیه شهرداری باید از طریق دادگاه های عمومی اقدام کنید

تخلفات مربوط ب شهرداری را میتوانید با مراجعه ب دفاتر دیوان عدالت اداری مطرح و پیگیری نمایید