لواط چه مجازاتی برایم دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۶۹ #31439634

سلام من یه نوجوان ۱۷ ساله هستم لوات کردم این قضیه مال ۶ ماه پیش است حالا فیلم گرفته شده توسط دوستان و به دست اطلاعات است ولی شاکی ندارم میخاستم ببینم چه میشود در آخر

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
متاسفانه از شلاق تا حبس و اعدام

با سلام

لواط دخولی اعدام غیر دخولی صد ضربه شلاق

مطابق قانون، احکام حدود و قصاص برای اطفال زیر ۱۸ سال که در کمال عقل و رشد آنها شبهه وجود داشته باشد، اجرا نخواهد شد. همچنین اطفالی که بالغ شرعی هستند (برای پسر ۱۵ سال است) اما زیر ۱۸ سال سن داشته باشند، چنانچه شبهه در کمال عقل و رشد آنها به وجود آید، حدود و قصاص برایشان اجرا نمی‌شود.

و مجازات‌های تعزیری برای افراد زیر ۱۸ سال با مجازات‌های تعزیری افراد بالای ۱۸ سال متفاوت است. طبق قانون فعلی، افراد زیر ۱۸ سال به زندان محکوم نمی‌شوند اما برای تربیت به مراکز تربیتی همچون کانون اصلاح و تربیت منتقل می‌شوند و چنانچه والدین صلاحیت نگهداری او را نداشته باشند، این‌گونه اطفال برای تربیت به شخص حقیقی یا حقوقی صالحی سپرده می‌شوند.

با سلام
در صورتی که شاکی خصوصی داشته باشید و در صورت اثبات اگر عمل دخول انجام شده باشد به اعدام محکوم و در صورت عدم دخول ( تفخیذ ) مجازات این عمل زشت صد ضربه شلاق است که هم نسبت به فاعل و هم نسبت به مفعول اعمال می شود .

لواط دخولی اعدام غیر دخولی صد ضربه شلاق

اینگونه موارد منوط به پیگیری شاکی است.
لواط دخولی اعدام،غیر دخولی حبس در نظر دارد