سکه هایم را هنگام خروج از کشور ضبط نموده اند، آیا وکیل میتواند برای من کاری کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۱ #31436120

من ساکن کانادا هستم، یکماه پیش ۱۰۰ عدد سکه ای که پس از یکسال ثبت نام از بانک ملی گرفتم ناآگاهانه از قوانین حمل ارز و سکه همراه خود داشتم که هنگام خروج از کشور مرا گرفتند و سکه هایم ضبط شد و با وثیقه آزادم.
آیا وکیل میتواند برای من کاری کند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . ممکن است با بررسی فنی موضوع و چند سوال و جواب بشود راهکاری پیدا کرد . صرف همراه داشتن سکا طلا در فرودگاه و هنگام خروج از کشور جرم نیست مضاف این که نحوه به دست آوردن سکه ها کاملا قانونی و شرعی بوده است .

با سلام
با توجه به اینکه خروج ارز وسکه از کشور بصورت غیر متعارف وبا تعداد بالا قاچاق وجرم محسوب می گردد لذا ضبط اموال ووسایل مطابق با ماده ۲۱۵ قانون مجازات اسلامی صورت پذیرفته است لذا بنظر میرسد با توجه به ممنوعیت خروج سکه وطلا از کشور اخذ وکیل دادگستری نیز از موجباتی که باعث شود سکه ها عودت داده شوند نخواهد بود

این موضوع از سال ۱۳۰۵ در ایران طبق قانون منع خروج طلا از سرحدات ممنوع بوده است. و بعد از آن تا کنون مقررات متعددی برای ممنوعیت خروج طلا و سکه از کشور وضع شده است. و هم اکنون تا حد نصاب پایینی زیور آلات برای خانم ها قابل خارج کردن است. به نظر من توکیل وکیل کمکی به شما نخواهد کرد و مال ضبط شده مسترد نمیشود و تنها باعث ضرر بیشتر شما خواهد شد. لذا توصیه نمیشود که وکیل بگیرید.