چگونه مستاجر را از ملکم بیرون کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۵ #31436091

باسلام و خسته نباشید
من خانمی خانه دار هستم که هیچ درآمدی ندارم با اینکه مالک ملکی ( باغ بوده ) هستم که سند ندارد و قباله عادی خرید بنام خودم دارم بیست سال است که شوهرم از این ملک استفاده میکند و درآمد کسب میکند و مدت شش سال است که شوهرم بنام خودش این ملک را با یک مستاجر قولنامه و تمدید میکند و اجاره اش را هم خودش دریافت میکند الان که ما در شرف جدایی هستیم من به مستاجر اخطار کرده ام که باید باخودم قولنامه اجاره را تمدید کنی و چکها را به من تحویل دهی ولی شوهرم مخالفت میکند و میگوید من ساخت ( یه چهار دیواری مسقف بصورت انبار) این ملک را کرده ام و سنگ اندازی میکند و مستاجر هم به بهانه نداشتن چک بانکی با من همکاری نمیکند میگوید بابت اجاره فقط چک قرض الحسنه میدهم و فقط یک فقره چک بانکی بابت تخلیه میدهم به نظر شما با چک قرض الحسنه قبول کنم یا مشکل ساز میشود؟ یا حکم تخلیه بگیرم؟ چه کار کنم که بتوانم سریعتر و راحت تر ملکم را تصرف کنم؟ و از چنگال زور و ناحق در بیاورم؟
خواهش میکنم کمکم کنید

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تنفیذ نکردن قرارداد اجاره ، اجاره باطل میشود

شما می توانید قرارداد اجاره را تنفیذ نکنید و در صورت عدم تنفیذ قرارداد اجاره باطل خواهد بود

اگر قولنامه ملک بنام شخص شماست پس تنظیم قولنامه با مستاجر فقط بارضایت شما امکان پذیراست وکار همسرتان فضولی است می توانید معامله را ابطال کنید

اجاره شوهرت غیرنافذ بوده درصورت عدم تایید شما باطل می باشد می توانیدبا ارائه دادخواست ابطال اجاره نامه و خلع ید و مطالبه کلیه اجاره بهای زمان تصرف خود را بدین

سلام و درود، با توجه به توضیحات که ظاهرا اجاره با رضایت ‌شما‌ بوده است ، قرارداد صحیح ‌بوده اما مبلغ اجاره باید به شما پرداخت گردد؛ تمدید اجاره‌ بایست به نام شما باشد و خلاف آن مردود است، موفق باشید.

دریافت چک برای اجاره بها تاثیری در موضوع ندارد چراکه در صورت نداشتن اعتبار در بانک فرقی بین چک بانکی و سایر چکها نیست . از سوی دیگر چنانچه شما موضوع قرارداد را تنفیذ نکنید ، به عنوان قرارداد فضولی فاقد اعتبار تلقی شده و امکان درخواست ابطال آن وجود دارد .

درود و عرض ادب
اگر اجاره بدون اذن شما بوده غیرنافذ است و اگر تنفیذ نکنید اجاره باطل می شود.