آیا برای معرفی کفیل میتوانم درخواست نیابت دهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۷۹ #31381246

با سلام و درود و سپاس از شما
از یک شهر دیگر برای من ابلاغیه اومده و نوشته زمان حضور کفیل یا وقیقه معرفی نمایم ولی من انجا کسی ندارم ایا برای معرفی کفیل میتوانم درخواست نیابت دهم برای اینکه تو شهرستان خودم کفیل معرفی نمایم سپس برای دادرسی برم شهرستان احضار شده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشخصات کفیل
کفالت هر کسی در دادگاه‌ها پذیرفته نمی‌شود. اعتبار کفیل باید به تشخیص مقام قضایی صادرکننده قرار برسد و پرداخت مبلغ کفالت محل تردید نباشد. معمولا با کارت شناسایی و فیش حقوقی اشخاصی که کارمند یا مستخدم اداره‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی هستند یا با پروانه کسب، سند مالکیت اتومبیل یا خانه، کارت بازرگانی و امثال آن اعتبار کفیل احراز می‌شود. حتی قاضی می‌تواند اعتبار کفیل را از طریق پاسگاه انتظامی و تحقیق از مطلعان به دست آورد.