اگر مشروط له از این شرط استفاده نکند ایا این معامله بقوت خود باقیست و اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۶۸ #31303782

اگر در معامله ای شرط فاسخ گذاشته شود و فعل مورد نظر در موعد مقرر ( مثلا پرداخت چک معامله در سررسید ) انجام نگیرد ان معامله قهرا منفسخ است. بعبارت دیگر ایا اراده افراد میتواند بازدارنده رویداد قهری باشد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
درج شرط فاسخ پس از ایجاد موجب انفساخ خود به خود لاعث منفسخ شدن عقد می شود.

با سلام واحترام این شرطخود به خود اعمال می شود و در صورتی که حق فسخ ایجاد شده باشد در این صورت چنانچه حق را اعمال نکنند مانند این می باشد که آنرا تایید کرده باشند موفق و پیروز باشید

سلام، در صورت درج شرط انفساخ قرارداد منفسخ خواهد شد لیکن می توانید با یکدیگر توافق نمایید و با وجود این شرط قرارداد را معتبر شمارید.

سلام طبق مفاد قرارداد عمل میشه و انفساخ صورت میگیره ولی اراده طرفین برا ادامه روند قرارداد موثر است.

چنانچه اراده و توافق طرفین بر ادامه قرارداد باشد قرارداد ادامه خواهد یافت در غیر این صورت قرارداد منفسخ خواهد شد

با گذاشتن شرط فاسخ معامله خود به خود منفسخ می گردد ولی اگر اراده طرفین مبنی بر ادامه قرارداد باشد ادامه پیدا میکند.

اگر توافقی جدید نسبت به شرط نشود و مشروط له در خصوص اسقاط شرط اقدامی نکند قرارداد منفسخ میشود.