آیا من باز بر میگردم زندان یا این مرخصی منجر به ازادی من میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۱ #31293281

سلام من به سه ماه حبس محکوم شدم حکمم اجرا شد فرستادنم زندان تهران بزرگ که بعد از شانزده روز مرخصی ۳۴روزه دادن که پانزدم فروردین تموم شد این مرخصی
ولی میگن تا سر برج تمدید شده ولی هیچ پیامکی برام ابلاغ نیومده میخواستم بدونم ایا من باز بر میگردم زندان یا این مرخصی منجر به ازادی من میشه با این که حبسم زیاد نیست ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است حتما قبل از دستگیری،پیگیری نمایید
ولی مرخصی نیز جزء محکومیت محسوب میگردد
انشالله ختم به خیر و آزادی میشود

سلام بهترین راهکار مراجعه حضوری و اخذ توضیح می باشد

با سلام و احترام
مدت مرخصی جزو حبس شما محسوب می شود.
اگر با احتساب مرخصی، مدت حبس شما به اتمام می رسد، پس از مرخصی با مراجعه به زندان مربوطه، صرفا کارهای آزادی شما انجام خواهد. در غیر اینصورت شما باید باقیمانده مدت حبس خود را بگذرانید.

مرخصی جزو محکومیت محسوب میشود ولی برای اطلاعیه تمدید مرخصی پیگیری حضوری کنید

بله انجام می شود و مرخصی شما از محکومیت شما کسر می شود

با سلام
مدت مرخصی نیز جزو محکومیت شما محسوب میشود و پس از اتمام مدت حبس شما آزاد خواهید شد

با سلام
الراما باید حبس ۳ ماه تبدیل به نوع دیگر از مجازاتهای جایگزین حبس میشده است ، اگر شما زندان رفته اید و اجرا شده و الان در مرخصی با اتمام زمان هستید و ب شما اطلاع رسانیه قانونی نشده حتما پیگیری کنید که عواقب بدی براتون اتفاق نیفته