طلاق دادن همسر در ازای پول چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۲ #31280992

سلام
زنم همین سال اولی مهریشو گذاشته اجرا من مهرشو میخوام بدم ولی بعدا واسه طلاق حتی میخوام ازشون پول هم بگیرم تا واسشون درس عبرت بشه. مشکلی که نداره از لحاظ قانونی؟ خودمم هیچ مشکلی ندارم و شروط ۱۲ گانه هم شامل حالم نمیشه. بدجور لج و لجبازی شده.
راهنمایی شما وکلا چیه؟
ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طلاق در اختیار مرد هست درصورتیکه مهریشو پرداخت کردید و قصد جدایی دارید می توانید ومشگلی نیست

با سلام
مرد هر گاه بخواهد مطابق قانون میتواند زنش را طلاق دهد
اما اگر قصد دارید در ازای دریافت مبلغی ایشان را طلاق دهید باید با ایشان توافق کنید تا در قبال دریافت پول به ایشان وکالت در طلاق بدهید یا ایشان را توافقی طلاق بدهید

باسلام .اینکه مهریه بذل و یا اخذ شود ویا شماجهت طلاق شرط بر پرداخت مبلغی نمایید ب توافقات شما برمیگرده وهر نوع توافقی دراین خصوص صورت گیرد در قالب رای اجرا خواهد شد