چرا پرونده من به بدوی ارجاع نمیشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۲ #31210475

سلام در تجدید نظر رای گرفتم برای خلع ید و قطعی شده
۸ روز پیش پیام رای اومد به ما ابلاغ شد و از ثنا رای رو گرفتیم حالا میخوام اجرایی از بدوی بگیرم هنوز پرونده به بدوی ارسال نشده ایا چقدر زمان میبره تا به بدوی ارسال بشه بتونم اجرایی بگیرم

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمان در این خصوص قابل پیش‌بینی نیست

درود
زمان دقیقی نمی توان گفت در شعبه ها متفاوت می باشد

باتوجه ب تراکم پرونده ها در شعب رسیدگی نمی توان زمان دقیقی برای ارجاع پرونده شما ب دادگاه بدوی تعیین کرد فلذا هنگام ارجاع آن از طریق سامانه های مربوطه ب شما اطلاع داده خواهد شد

با توجه به کثرت پرونده این موضوع طبیعی است به محض ارجاع موضوع از طریق سامانه عدلیران به شما ابلاغ خواهد شد

درود بر شما، ارجاع پرونده بین محاکم امری‌ست نسبی که مدت زمان مشخصی نمی‌توان برای آن تعیین کرد، لذا لطفا صبور باشید تا اطلاعات بعدی از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ گردد.

با سلام
ارجاع پرونده بین مراجع نیازمند بروکراسی خاص خود بوده که طبیعتا زمان خاصی را نمی توان برای آن متصور بود ، لذا یه محض وصول پرونده توسط اجرای احکام در سامانه ثنا به شما اطلاع رسانی می گردد .

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. اصولا بعد از صدور حکم از،دادگاه تجدیدنظر، پرونده به دادگاه بدوی ارسال می گردد و معمولا چند روز زمان می برد تا پرونده از دادگاه تجدیدنظر به دادگاه بدوی واصل گردد..
به محض وصول پرونده به دادگاه نخستین، پرونده به اجرای احکام ارسال می گردد و پس از ثبت پرونده در اجرای احکام، اجرائیه خلع ید به مرحله اجرا گذاشته شده و شما می توانید عملیات اجرایی را پیگیری نمائید..
موفق باشید..