میتوانم قفل درو عوض کنم و نهایتا تا طلاق پول بزنم به حسابش، هر وقت هم حکم استرداد گرفت؛ جهیزیشو قانونی تقدیم میکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۹ #31185423

سلام بنده (زوج) دادخواست طلاق مطرح کردم حکم بدوی صادر ولی هنوز ابلاغ نشده.زوجه هنوز تو خونست به عنوان نگهبان جهیزیش هر وقت دوست داشت میره و میاد چند ماهه اصلا با هم تبادل کلام هم نداریم و از اونجایی که قابل اعتماد نیست و یکبار سابقه جمع کردن کل خونه بدون اجازه و اطلاع من و حتی بدون حکم قانونی داره و همه طلاهارو هم با خودش برده و فروخته و از اونجایی که موندنش هیچ دلیلی نداره دیگه میخوام قفل درو عوض کنم و نهایتا تا طلاق چند صد تومن پول بزنم به حسابش، هر وقت هم حکم استردا د گرفت یا با کلانتری اومد جهیزیشو قانونی تقدیم میکنم چون خودش قابل اعتماد نیست.مقدوره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وقتی جهیزیه متعلق به خودش هست مانعی نیست اگرازخونه ببردمگراموالی که متعلق به شماباشد

درود
خیر قانونا این حق برای شما متصور نیست.

جهیزیه حق ودرمالکیت زن هستش هروقت خواست می تواندببردو نیازی به اجازه نیست درضمن تعویض قفل از طرف شما جرم می باشد

حتی اگر طلاقش هم بدیی مادامیکه ایشان عده شان تمام نشده حق بیرون کردن وی را ندارید
از الفاظ نگهبان وغیره هم درمورد همسرت خودداری کن

با سلام
اگر طلاق رجعی علی القاعده زوجه باید در منزل شما سکونت داشته باشد. همچنین هنوز حکم صادر و قطعی نشده است. بنابراین تعویض قفل منزل و ممانعت شما از ورود و سکونت ایشان توجیه قانونی ندارد. در خصوص جهزیه هم اگر آنها را مطابق لیست سیاهه تحویل داده رسید بگیرید و شهودی هم ذیل آن را امضا نمایند مشکل قانونی برای شما پیش نخواهد آمد. علاوه بر این می توانید رضایت نامه رسمی نیز از ایشان دریافت نمایید.
موفق باشید