رابطه نامشروع چگونه مجازات میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۵ #31126319

سلام
برادر من خیلی آدم با خدایی هست و با توجه به اینکه همسر و بچه دار هست اینطور که خودش میگه به مدت ۲ ماه با یک زن مطلقه وارد رابطه میشن و بهش پول هم قرض میده که بعد از مدتی همسرش متوجه میشه وکلا رابطشون را به هم میزنن برادرم همش میگه من اشتباهه خیلی بدی کردم و خودش را سرزنش میکنه از طرفی من کاملا اون خانوم را میشناسم از آشناهای دورمون هست و کلا کارش همینه که مردهای زن دار را اغفال میکنه و باهشون وارد رابطه میشه و جیبشون را خالی میکنه و بعد یه مدت رهاشون میکنه برادرم راضی شده ازش شکایت کنه میگه نمیخوام بزارم مردای دیگه هم مثل من ساده گول بخورن و اغفال بشن از طرفی هم که پولش را به باد داده میخواد حداقل اون خانوم هم تاوان کارش را بده میخواد شکایت کنه و میگه واسه اثبات حرفهام شاهد دارم و جاهایی که با هم میرفتیم هم مدرک دارم و هم شاهد اگر شکایت کنه میتونه با توجه به مدارک و شواهد و اقرار خودش که یکی از عاملین بوده میتونه ثابت کنه و جرم هردوتاشون چیه برادر من و اون خانومی که مطلقه بوده ولی وارد یه زندگی مرد زن دار شده

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات مرد متاهل در صورت اثبات زنا اعدام است و مجازات روابط نامشروع زن و مردی که علقه زوجیت بین انها نیست ۹۹ضربه شلاق است

اگر با رضایت زن این رابطه وجود داشته فقط مجازات حد به عنوان رابطه نامشروع شلاق جاری خواهد شد. در هر صورت در این سوال اعدام کاملا منتفی است

با درود
مجازات مردی که زن دارد با توجه به شرایط احصان دارای مجازات اعدام است، در غیر این صورت، تا ۹۹ ضربه شلاق مجازات دارد.

اگر مطلقه هستند وصیغه عفدموقت داشته باشند رابطه نامشروع نیست

مجازات رابطه نامشروع یعنی غیراز رابطه جنسی ۹۹ تازیانه است
ولی مجازات رابطه زنا محسنه اعدام

در صورتی که رابطه نامشروع مادون زنا تشخیص داده شود، هر دونفر چه متاهل باشند و چه مجرد به ۹۹ ضربه شلاق تعزیری محکوم می شوند

مجازات مردی که زن دارد با توجه به شرایط احصان دارای مجازات اعدام می باشد در غیر این صورت به مجازات تا ۹۹ ضربه شلاق محکوم خواهد شد