مدت زمانی که طول میکشد حکم تایید ازدواج دختری که پدرش زندان است از سوی دادگاه داده شود چقدر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۱ #31122028

سلام.وقت بخیر
اول) میخواستم بپرسم دختری (که پدرش به جرم قتل زندانه و هیچ سرپرست در قید حیات دیگه ای هم نداره ) به کمک وکیل دادخواست ازدواج به دادگاه بده و با این دادخواست موافقت بشه ( به طور کلی و جزئی از روز دادخواست دادن تا موافقت ) زمانی که طول میکشه چقدره و کم و کیف قضیه چطوره؟؟ (کم ترین زمان و حداقل زمان ممکنه رو هم لطفا بگید )و اینکه چه مدارکی لازمه
دوم )پدر دختر داخل زندان از موضوع باخبر میشه یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
پدر شما زنده و در قید حیات است و طرف خوانده شما پدر شماست .قطعا به ایشان ابلاغ خواهد شد حتی اگر آدرس ایشان را مجهول المکان معین کنید باز هم از طریق آگهی و استعلام اطلاعات و محل اسکان ایشان مشخص خواهد شد .
با توجه به شیوع بیماری کرونا و به تاخیر افتادن پرونده های سال قبل و تعیین زمان رسیدگی در سال جدید زمان رسیدگی و صدور رای برای شما کمتر از شهریور ماه سال ۹۹نخواهد بود و قطعا نمیتوان زمان دقیق را تعیین کرد بستگی به شرایط و روند رسیدگی به پرونده های در صف انتظار دادگاه ها می باشد .موفق باشید

دادخواست باید به طرفیت پدر دختر مطرح و رسیدگی شود و پدر به عنوان خوانده در جلسه دادگاه حاضر و قبول یا عدم قبولی خود را اعلام می نماید.
مدت زمان رسیدگی به پرونده بستگی به حجم پرونده های شعبه رسیدگی کننده خواهد داشت.