چه کنم تا تعداد سکه ها کم نشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۴ #31103927

سلام خسته نباشید دادگاه مهریه ۳ سکه پیش با ۱۰ ماهی یک سکه تعیین کرده اند،همسرم وکیل گرفته و اعتراض زده و از دروغ گفته یکساله بیکارم درصورتی که از وقتی مهریه اجرا گذاشتم استفا داده میخواستم کمکم کنید راهنمایی کنید چه چیزی در جواب اعتراض همسرم بنویسم که دادگاه تعداد سکه ها را کم نکند؟
ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید دلایل محکمه پسند ارائه کنید که شوهرتان دروغ می گوید بیکار است وگرنه باتوجه به وضع توروم و بالا رفتن قیمت سکه و دستور ریاست قوه قضاییه با درخواست شوهرتان دادکاه موافقت خواهد کرد.

با سلام..
در اینخصوص ابتدا باید ملائت همسرتان را ثابت نموده و با دلایل و مدارک کافی و محکمه پسند باید اثبات نمائید که همسرتان توانایی پرداخت سه سکه بعنوان پیش پرداخت را دارد و ادعاهای کذایی وی صرفا درجهت ایذاء و آزار و اذیت شما بیان و بر خلاف واقعیت امر مطرح گردیده است..
موفق باشید .

چنانچه ایشان تمکن مالی داشته و شما قادر به اثبات این موضوع هستید،میتوانید مانع شوید

باید اثبات کنید شوهرتون میتونه ۳ عدد سکه رو پرداخت کنه

ایشون در هرحال ملزم ب پرداخت مهریه خواهند بود با مدارک و مستندات باید اثبات کنید ک ایشون برای پرداختن سه سکه بعنوان پیش پرداخت مشکلی ندارند

بار اثبات به دوش شماست که بگوئید همسرتان توان مالی بیش از این را دارد که باید دلایل بررسی شود

باسلام
وقت بخیر
شما می بایست ثابت نمائید همسرتان توانایی پرداخت سه سکه را دارند و در ضمن مدرکی که موید اظهارات شما مبنی بر استعفای همسر می باشد را نیز ارائه نمائید و در توضیح لایحه ذکر کنید صرفا در راستای اذیت و ایذاء اینجانبه و وانمود بودن عدم اشتغال؛ مبادرت به استعفا نموده است که این موضوع می تواند اماره خوبی برای دادگاه باشد
موفق باشید