آیا بانک ها اجازه بستن حساب بانکی و برداشت کلیه حقوق را بابت عدم پرداخت اقساط دارند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۹ #31080489

به بانکی بابت عدم پرداخت اقساط بدهکار بودم و بانک طی مکاتبه ای که با اداره انجام داده کلیه حقوق بنده را بلوکه کرده و برداشت نموده آیا این عمل بانک و اداره قانونی می باشد یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا بانک ضمن پرداخت وام از شما وکالت میگیرد که در صورت تاخیر در پرداخت اقساط حق برداشت از سایر حسابهای شما را دارد. در صورتی که این وکالت داده نشده باشد صرفا باید هر برداشت با اجازه دادگاه باشد.

اگر ضمن انعقاد قرارداد وام وکالت داده باشید که در صورت عدم پرداخت اقساط بانک حق برداشت از حساب داشته باشد بانک مجاز به برداشت است در غیر این صورت فقط با دستور دادگاه چنین امری امکان پذیر است

اگر ضمن انعقاد قرارداد وام به بانک وکالت داده باشید که در صورت عدم پرداخت اقساط حق برداشت از حساب داشته باشد بانک مجاز به برداشت است والا فقط با دستور دادگاه مجاز است.

باسلام بایستی قرارداد بانک که وام اخذنموده اید مطالعه شود و اصولا امکانپذیر می باشد.

با سلام
در صورت عدم پرداخت اقساط معوقه ، بانک میتواند اقدام به مسدودی حساب نماید و طلب خویش را از حساب بردارد