آیا در صورت ایجاد مشکلات مالیاتی در آینده اینجانب نیز در گیر خواهم بود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۳ #30946954

با سلام و احترام
دو نفر از همکارانم حدود ۲ سال پیش شرکتی با گرید ۵ تاسیس کرده اند و من رو به عنوان نائب رئیس هیئت مدیره معرفی کرده اند با سهام یک درصد آیا در صورت ایجاد مشکلات مالیاتی در آینده اینجانب نیز در گیر خواهم بود؟ آیا بایستی به خاطر این سمت به این جانب وجهی داده شود؟ آیا در میتوان از شرکت خارج شد تا درگیر مسائل حقوقی آیندخ نشوم؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از دید قانون مالیات مستقیم مسئولیت بدهی مالیاتی هر شرکتی با اخرین مدیران آن می باشد
از دید قانون تجارت مسئولیت های مالی هر شخص حقوقی با مدیران آن است و همیشه نسبت به دوره مدیریتشان مسئولیت دارند.
در استانداردهای حسابداری مسئولیت صورتهای مالی با مدیران است.
در شرکت سهامی خاص صاحب شرکت معنی ندارد.اداره دارائی به شخص حقوقی مراجعه و نسبت به دریافت مالیات اقدام خواهد نمود.
بهتر است در صورت تمایل اقدام به استعفای خود نمایید .

سلام
شما می توانید طبق شرایط و مقررات اساسنامه از مسئولیت خود در شرکت استعفا دهید و تا زمانی که در مسئولیت خود باشید نسبت به بدهی های مالیاتی مسئولیت دارید توجه داشته باشید چنانچه از مسئولیت خود خارج شدید باید حتما مراتب صورتجلسه شده و در ثبت شرکتها منعکس و آگهی شود