آیا عفو شامل نامبرده میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۰ #30910431

سلام کسی که یکسال حبس به جرم رشوه داشته ۷۱روز ان کشیده درحال حاضرم در مرخصی میباشد فرزنده شهید میباشد آیا این عفو شامل نامبرده میباشد

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر مبلغ ارتشا کمتر از ۵۰ میلوین تومان بوده است مطابق عفو جدید رهبری آزاد می شوند

سلام
آیا این عفو شامل نامبرده میباشد//خیر

عفوی که قوه مقننه و یا شورای انقلاب اسلامی تصویب و اعطا کرده، عفو عمومی محسوب و عفوی که امام خمینی یا مقام معظم رهبری اعطا کنند، عفو خصوصی است و در عفو خصوصی آثار تبعی جرم زائل نمی‏‌شود، مگر اینکه در دستورالعمل عفو خصوصی تصریح شده باشد.

مرتکبین جرائم ذیل از شمول عفو مستثنی می‌باشند:

اختلاس، ارتشاء و کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع.
جعل اسکناس و ضرب سکه تقلبی.
پولشویی.
اخلال در نظام اقتصادی.
جرائم مربوط به مشروبات الکلی.آدم ربائی.
اسیدپاشی.
تجاوز به عنف.
دایر کردن مرکز فساد و فحشاء.

با طرح در کمیسیون عفو استان بطور موردی درخواست عفو کنید

فرزندشهید بودن یا نبودن ارتباطی به بزه انتسابی و مجازات و یا عفو عمومی ندارد ضمن اینکه هنوز بخش نامه ای در خصوص عفو عمومی اعلام نشده است.