امکان دسترسی به پیام‌ها و تماس‌های قبلی توسط شخص قاضی بدون شکایت

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۴ #30905958

سلام وقت بخیر، مدتیه با آقایی جهت آشنایی بیشتر چت می‌کنیم. ایشون شغلش قضاوته و شمارم رو گرفت. چندین بار در مورد دسترسی به گوشی حرف زده. ممکنه بتونه تماس‌ها و پیام‌ها رو چک کنه؟ پیام‌های قبلی چند ماه پیش رو میتونه بخونه؟ من نمی‌خوام به گوشیم دسترسی داشته باشه.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ما فروض قانونی را بررسی میکنیم و بدلیل سختگیری های امنیتی بعید است بدون تشکیل پرونده و اعلام شماره پرونده را دسترسی به اطلاعات تماس افراد غیر ممکن است.

سلام به طرق قانونی و بدون دستور مقام قضایی و شکایت و لزوم دسترسی خیر،هرچند از مجرای غیر قانونی چنین امکانی وجود دارد

با سلام
خیر بدون دستور قضایی امکان پذیر نیست.

با سلام
خیر بدون دستور مقام قضایی ممکن نیست.

با سلام دسترسی به پیام ها و تماس ها میبایست از طریق مجرای قانونی و با دستور مقام قضایی در صورت طرح شکایت صورت گیرد.

سلام امکان پذیر نمی باشد

با سلام
خیر ایشان به پیام ها و تماس های شما دسترسی ندارند، قاضی بودن دلیل بر دسترسی ایشان به این موارد نیست.