برای خروج از کشور اجازه پدرم لازم هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۳ #30843991

دختری هستم ۳۰ ساله و مجرد میخواستم برای کار به اروپا مهاجرت کنم ( برای صدور گذرنامه نیازی به مجوز پدرم نداشتم ) و الان میخوام کارهای مهاجرتمو شروع کنم میخواستم بپرسم ایا برای خروج از کشور اجازه پدرم لازم هست یا خیر؟ بنده بنا به دلایلی بعد از طلاق پدرم از مادرم هیچ خبری از پدرم ندارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید به پلیس ۱۰+مراجعه کنید و اقدام به دریافت پاسپورت نمایید و هیچ منعی یا اجازه ای نیاز نیست
و تا زمانی که کسی شما را ممنوع خروج نکرده میتوانید به خارج از کشور سفر نمایید

با سلام
زنان مجرد بالای ۱۸ سال برای خروج از کشور باید اذن ولی را داشته باشند ولی منعی برای دریافت گذرنامه ندارند.
در صورت عدم دسترسی به پدر بایستی اجازه جد پدری و در صورت (نداشتن جد پدری) میتوانید از طریق دادگاه اقدام نمایید .