پرونده مختومه در اجراییه به چه معنایی هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۶ #30813059

با سلام خدمت عزیزان
در تاریخ ۲۰خرداد امسال بابت موضوع مالی شخصی اجراییه اش صادر شد به نفع بنده،اما تا به امروز تاکنون مبلغی که محکوم شد و پرداخت نکرده است،اما در قسمت اطلاع رسانی سامانه ثنا درج شده پرونده مختومه شده،به چه معنایی هست پرونده مختومه شده است؟و سوال بعدیم این هست تا زمانی که پرداخت کند جریمه دیرکردش محاسبه میشود؟با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
احتمالا در شعبه دادگاه مختومه شده نه اجرا بله خسارت تاخیر تادیه تا اجرای حکم اگر مطالبه کرده باشید محاسبه می شود.

طبق توضیحی که داده اید اجرائیه صادر شده ولی پرونده اجرایی تشکیل نشده است . طبیعی است که پرونده محاکماتی مختومه است و شما باید برای تشکیل پرونده اجرایی و معرفی اموال محکوم علیه به دادگاه مراجعه نمایید .

اگر خسارت تاخیر تادیه تا زمان اجرای حکم درخواست نموده باشید ،بلی.
با درخواست جهت اجرای حکم ،پرونده مجدد به جریان می افتد.

با سلام
بدین معنی که امور مربوط به پرونده انجام شده و در ردیف پروندهای بایگانی قرار گرفته اگر اموالی از محکوم یافت نشده می توانید درخواست جلب نمایید و اینکه بله ناخیر محاسبه می شود

سلام با توجه ب اینکه اقدامات اجرایی انجام گردیده پرونده در آن مرجع د حال حاضر مختومه شده است در صورتی ک اموالی از محکوم علیه یافت شود ویا ایشان را جاب نمایید پرونده اجرایی به جریان خواهدافتاد

پرونده مختومه شده شده یعنی بایکانی شده
یعنی مراحل اداری آن پرونده از نظر مرجع رسیدگی کننده به اتمام رسیده ونیازی به باز بودنش نیست

با سلام باید به شعبه صادر کننده اجرائیه مراجعه کنید تا تشکیل پرونده اجرایی دهد و پرونده را به اجرای احکام ارسال کند تا در اجرای احکام ابتدا نسبت به توقیف اموال وی اقدام کنید و در صورتی که مالی از وی کشف نگردید میتوانید جلب وی را بگیرید.