با برادرم یک واحد آپارتمان شراکتی خریداری کردیم، من میخواهم بفروشم اما برادرم خیر؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۲ #30783460

با سلام و احترام
من و برادرم یک واحد آپارتمان به صورت شراکتی خریداری کردیم . سهم من ۲ دنگ و سهم برادرم ۴ دنگ است . در حال حاظر من نیازمند پول هستم و میخواهم ملک را بفروشیم و هر نفر سهم خود را بردارد . اما برادرم با مبلغ خیلی کمتر از مبلغ ملک میخواهد سهم من را بخرد .
سوال بنده این است که چگونه میتوانم‌ از طریق قانونی اقدام به فروش ملک کنم تا بتوانم به مبلغ واقعی سهم خود برسم؟
در ضمن آیا چون سهم من کمتر است ، برادرم میتواند از فروش ملک جلوگیری کن؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اداره ثبت مراجعه و گواهی عدم افراز اخذ کنید سپس با گواهی مذکور به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دستور فروش را از دادگاه محل وقوع ملک تقاضا کنید.

با سلام
از طریق دادگاه اقدام نمایید یا باید برادر شما قیمت واقعی سهم شما را پرداخت نماید یا اینکه ملک توسط دادگاه به مزایده گذاشته شده و بعد فروش سهم هر شخص به او پرداخت گردد .