با توجه به فسخ خریدار در پایین قرارداد و امضاء فروشنده آیا این مسئله اقاله محسوب می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۷ #30670799

در تاریخ ۹۸/۰۴/۲۱ با بیعانه ۱۴ میلیون تومان قرارداد انعقاد کردیم، با توجه به شفاف نبودن فروشنده و نشان ندادن سند خانه و سایر اسناد مالی و بعد مشخص شد با مشاور املاک همکار بودن و جهت جلوگیری از آسیب و خسارت ندیدن بیشتر در آینده درخواست فسخ قرارداد را دادیم که فروشنده آن فسخ را هم امضاء کرد و مدیر مشاور املاک گفت من یک سر کمیسیون را از ۱۴ میلیون تومان بر می دارم و فروشنده هم گفت که ۱۰ میلیون تومان واریز می کنم، که در روزهای بعد منتظر واریز مابقی پول ها بودیم که واریز نشده و تماس گرفتیم و گفتند شما فسخ کردید و باید ده درصد از کل مبلغ ۳۶۰ میلیون تومان بود واریز کنید، لازم به توضیح است هنگام فسخ قرارداد هیچ یک از نسخ های قرارداد را به ما نداد و دست ما را برای شکایت در مراجع قانونی بست.
سوال اینجاست که با توجه به فسخ ما ( خریدار ) در پایین قرارداد و امضاء فروشنده آیا این مسئله اقاله محسوب می شود؟
یا فسخ اگر اقاله؟
فروشنده می تواند از ما طلب مابقی ده درصد را نماید؟
و ما نمی توانیم از ایشان شکایت نماییم و پولمان را از طریق قانونی پس بگیریم؟
و با توجه به ندادن قرارداد در زمان فسخ یا اقاله ( ۹۸/۰۴/۲۷ ) توسط بنگاه، چطور می توان از بنگاه شکایت کرد و خسارت گرفت؟

لطفا، راهنمایی فرمایید.

مشاوره حقوقی قرارداد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
بنظر می رسد با توجه آنچه شما توضیح داده اید فسخ کرده اید و بایستی خسارت قراردادی آن را پرداخت کنید و این موضوع اقاله محسوب نمی شود

بنگاه تخلف داشته است و قابل پیگیری است
اینکه اقاله باشد یا خیر بستگی به متن دارد

عدم ارائه قرارداد از سوی بنگاه تخلف بوده ومیتوانید با مراجعه به اتحادیه املاک پیگیری ویک نسخه از قرارداد را باید تحویل شما دهد واگر طرف مقابل تخلف از شروط ضمن قرارداد کرده باشد شما میتوانید علاوه بر تنفیذ فسخ قرارداد ضرر و زیان خود را هم مطالبه نمایدلذا ابتدا به اتحادیه مراجعه نمایید وهمزمان اظهارنامه مبنی براسترداد وجه ارسال نمایید

از طریق اتحادیه شهرستان و نیز اتحادیه تهران با تماس تلفنی مورد را گزارش کنید تا رسیدگی شود. البته قبل از آن متصدی بنگاه را تهدید به این کار کنید، انشاالله جواب میگیرید.بگویید که هیچ نسخه ای به شما نداده اند. و مبلغ ۱۴ میلیون را قرار شده پرداخت کنند و مسترد نشده است.
بخصوص اتحادیه تهران.