آیا برای طلاق توافقی هم بایستی از دادگاه اقدام شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۷۴ #30668994

سلام دو زوجی که میخوان توافقی طلاق بگیرند و دختر محضری تمامی حق و حقوق خود را در ازای ۴۵ میلیون تومان و سه کالا بخشیده آیا برای طلاق توافقی هم بایستی از دادگاه اقدام شود و نیاز به مشاوره رفتن دارد؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
بلی.. شرکت در کلاسهای مشاوره ضرورت دارد..
در رویه قضایی فعلی، برای طلاق توافقی ابتدا باید در سایت تصمیم ثبت نام کنید و باید در کلاسهای مشاوره شرکت و گواهی عدم تفاهم اخذ نمایید..
سپس زوجین به اتفاق با گواهی مذکور باید به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست طلاق را امضاء نمایند تا پرونده جهت رسیدگی به دادگاه خانواده ارجاع شود..
موفق باشید..

درهرصورت باید به مشاوره و شورای صلح و سازش مراجعه نمایید سپس دادکاه رسیدگی و گواهی عدم امکان سازش بده

بله با گواهی عدم امکان سازش شما توسط دادگاه میتوانید طلاق خود را ثبت کنید فلذا مراجعه ب دادگاه جهت این امر ضرورت دارد

به سایت تصمیم مراجعه و ثبت نام کنید سپس در جلسات مشاوره که ۴۵ روز است شرکت کنید و پس از اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق با کارت ملی، شناسنامه و سند نکاح به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست طلاق توافقی را ثبت کنید.

سلام بله از طریق محاکم باید اقدام گردد و در صورت تعییت وکیل امکان کوتاه کردن زمان وجود دارد

درود
بله ، حتی اگر زوجه وکیل در طلاق هم باشد باید از طریق مراجع حقوقی اقدام به طلاق نماید

با سلام
بله
حتی در صورت طلاق توافقی نیز بایستی از طریق مراجع قضایی اقدام نمود