نحوه ثبت ایده که شامل حق کپی رایت شود چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۸۳ #30658692

سلام وقت بخیر
ما نمونه ی یک محصول خارجی رو که در ایران تولید نمیشد رو تونستیم بسازیم و به جز ما هیچ کس این کار رو انجام نداده الان سوال بنده اینه که چه اقدامی انجام بدم که کس دیگه ای نتونه این محصول رو تولید کنه و در صورت کپی کردن به صورت قانونی و محکم بشه ازش شکایت کرد؟ آیا چنین محصولی شامل حق اختراع و یا ایده میشه؟ و اینکه قبل از ساخت نمونه اولیه میشه این اقدامات رو انجام داد و یا حتما یک نمونه باید آماده داشته باشیم؟ ممنونم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در قالب طرح صنعتی به ثبت برسونید وباید کاملا شبیه محصول خارجی نباشد زیرا حق شکایت از شما را خواهند داشت قبل از ساخت باید بتوانید محصول را توصیف و شکل آن را در اظهارنامه ترسیم کنید

سلام‌ قطعا اختراع نیست چون خودتون میگید نمونه محصوله. ایده هم نیست و ایده اش برای شخص خارجی هست. لذا در قالب طرح صنعتی به ثبت برسونید و توجه کنید که کاملا شبیه محصول خارجی نباشد زیرا اگر مطلع شوند، حق شکایت از شما را خواهند داشت چرا که ایران عضو کنوانسیونهای بین المللی در زمینه مالکیت فکری است. قبل از ساخت باید بتوانید محصول را توصیف و شکل ان را در اظهارنامه ترسیم کنید