مادر خانمم میگوید من اشتباه کردم اقرارنامه قبول کردم، آیا میتواند قبول نکند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۸ #30575098

پدر خانمم پس از اقرارنامه دست نویس ملک مشاعی را ما بین خود و خانمش تنظیم که پس از فوت هر طرف طرف دیگر در زمان حیات از آن استفاده و پس از فوت هر دو بین ۳ فرزند دختر به طور مساوی تقسیم کنند، حال پدر خانمم فوت نموده و مادر خانمم میگوید من اشتباه کردم اقرارنامه قبول کردم درضمن سند به طور شش دانگ به نام پدر خانمم است آیا میتواند قبول نکند و به فرزندان ندهد و یا به طور مساوی تقسیم نکند، چه اقدامی باید انجام داد که نتواند قسمتی از ملک را واگذار به دیگری کند یا بفروشد، چون گفته میخواهد به فرزند دوم بیشتر بدهد، سند ملک و اقرارنامه در ید دختر ارشد میباشد آیا تحویل دهد یا پیش خود نگه دارد، چون تهدید کرده اگر سند و اقرار نامه تحویل ندهی شکایت میکنم، بهتر نیست در محضر با گرفتن تعهد که برابر اقرارنامه عمل نماید تحویلش بدهد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق فرمایش شما و توافق و اقرار نامه پدر و مادرخانم شما ، مقرر گردیده بعد از فوت طرفی و استفاده طرف دیگر از آن و بعد فوت به فرزندان دختر انتقال یابد
لذا هنوز مادر خانم زنده و حق استفاده از این ملک را دارد و بعد از فوت ایشان به دختران انتقال خواهد یافت