شرایط تبدیل وضعیت چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۶ #30529732

باسلام بنده سال ۹۷ رو بدون حقوق و بدون قرارداد در اداره ای دولتی به عنوان کار دفتری و کارشناس ناظر طرحهای فضای سبز کار می‌کردم بدون حقوق و قرارداد و بیمه... در سال ۹۸ اداره اقدام به به کارگیری پیمانکار نمود و من بدون هیچگونه قراردادی در اداره مانند سال قبل کار می‌کردم ولی پیمانکار اقدام به دادن حقوق و بیمه نمود در صورتی که من هیچ قراردادی با پیمانکار نداشتم ولی پیمانکار حقوق و بیمه رو پرداخت می‌کرد در صورتی که هیچ قراردادی با پیمانکار نداشتم و در خود اداره هم کار می‌کردم... با توضیحات بالا چون ۲۴ ماه بدون قرارداد در اداره کار می‌کردم میتونم اقدام کنم جهت تبدیل وضعیت؟؟ هر دو سال برای اداره کار کردم هر دو سال نیز هیچ قراردادی با پیمانکار و اداره نداشتم و سال اول بیمه و حقوق نبود ولی سال دوم پیمانکار بدون داشتن قرارداد بین من و شرکت اقدام به بیمه کردن نموده.. میشه اقدامی کرد؟؟ و الان چطوری حساب میشه من بدون قراردادم تو اداره کار میکنم ولی پیمانکار بدون قرارداد برام بیمه رد می‌کرد...

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید هرچه سریعتر ابتدا نسبت به عقد قرارداد با شرکت نمایید تا بعدا بتوانید درخواست تبدیل وضعیت بدین جهت راهنمایی بیشتر می توانید درخواست ارزیابی حقوقی بدهید