آیا پدر دختری که با او ارتباط دارم، میتواند از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۸۰ #30456870

سلام
من با دختری یه سال دوس شدم و البته صیغه کردمش و هیچ رابطه ای با هم نداشتیم چون مجازی دوست شدم و یه شهر دیگه بود، دیروز من رفتم شهرشون و باباش منو فهمید بعد دو ساعت دختر خودشو انقد زده که رفته بیمارستان و منم تهدید به زدن کرده و ۶ دقیقه پشت سر هم به من فحش ناموسی میداد و تهدید میکرد و گفت پیدات میکنم تا این که من قطع کردم، ایشون حدود ۵۰ بار با دو خط متفاوت به من زنگ زده و من برنداشتم، صیغه رو هم من سرچ کردم و نظر بعضی مراجع این بود که نیازی به دونستن پدر نیست و شاهد هم نیاز نداره، البته چند نفر باخبرند.
میخواستم بدونم که اون میتونه از من شکایت کنه یا نه؟
و من چطور میتونم از اون شکایت کنم؟
منظورم فحش ها و تهدیدات هست.
اون صیغه قانونیه یا نه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صیغه بدون اذن پدر باطل است در خصوص توهین و فحاشی اگر شاهد دارید می توانید شکایت کنید .

بهتر است موضوع را پیگیری نکنید

سلام و وقت بخیر
اذن پدر برای ازدواج موقت و دائم دختر باکره احتیاج است ، لذا صیغه وجه قانونی ندارد، اگر پدر ایشان بتواند رابطه نامشروع غیر زنا را ثابت نماید می تواند از شما شکایت نماید یا تحت عنوان مزاحمت از شما شکایت کند ، بابت فحاشی شما اگر ادله اثباتی دارید می توانید از پدر ایشان شکایت نمایید و در خواست مجازات کنید.

از جهت قانونی، اذن ولی قهری برای ازدواج اعم از دائم یا موقت باکره لازم است پس صیغه شما قانونی نیست.
در خصوص فحش ها، چنانچه مصداق قذف نباشد(نسبت دادن زنا یا لواط به شما یا معمولا به بستگانتان که مجازات حدی دارد) قابل تعزیر است.

سلام و درود
صیغه شرعی هست ولی قانونا رضایت پدر شرط است.
پدر ایشان برای شما شکایتی نمیکند و اگر بکند هم قابل دفاع است و با توجه به اینکه رابطه مجازی بوده ارتباط نامشروعی وجود نداشته است و شکایت پدر ایشان ره به جایی نبرد. نگران نباشید.