آیا پیامک فرستادن و چت کردن جرم محسوب میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۵۱ #30240476

اگر دختر و پسر مجردی که هر دو بالای ۱۸ سال باشند، با همدیگر ارتباط پیامکی، تلفنی و چت عاشقانه داشته باشند که بدون اجبار نبوده و هر دو طرف هم رضایت داشته اند و در حال حاضر هم در ارتباط باشند؛ اگر والدین دختر از این ارتباط مطلع شوند، آیا پدر یا مادر دختر میتوانند از آن پسر شکایت کنند؟!؟
اگر بله، آیا برای هر دوی آن ها مجازات در نظر گرفته میشود؟ و مجازاتش چیست؟
لازم به ذکر است که چت در فضای مجازی صورت گرفته و پیام ها پاک شده اند و هیچ اسکرین شاتی هم وجود ندارد.
آیا والدین آن دختر میتوانند تقاضای پرینت پیامک ها و مکالمات را داشته باشند؟ اینکه شماره به نام پدر دختر باشد یا خودش، تاثیری در استعلام دارد یا خیر؟!

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. صرف رابطه دلیل بر نامشروع بودن آن نیست چه بسا بسیاری از دختران و پسران در فضای دانشگاه باهم در ارتباطن .باید فعل حرام صورت گرفته باشد . واگر دو نفر منکر شوند و ادله ای نباشد سخت است اثبات آن

باسلام
هرگونه روابطی(غیر زنا) بین دختر و پسر نامحرم رابطه نامشروع محاسبه شده و به ۹۹ ضربه شلاق محکوم میشوند

سلام
شرایط رابطه نامشروع بسیار سخت است ولی بستگی به دید قاضی داره

مجازات رابطه نامشروع تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری است

با سلام. جرمی که مرتکب شده اید، روابط نامشروع محسوب میشود(البته در حد خفیف) و معمولا دادگاه ها شکایت پدر دختر مجرد را می‌پذیرند. پیام ها هم در هر صورت قابل استعلام هستند.