حکم قانونی به اجبار وارد خونه کسی شدن، چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۸ #30163431

سلام چهار ماه پیش شوهرم به همراه خواهرش به در خونه پدرم اومدن و با زور وارد خونه شدن و شروع به فحاشی و ضرب و شتم و تهدید کردند تا جایی که تمام همسایه ها اومدن و به پلیس زنگ زدن
حالا شکایت کردیم برای هر دوی آنها جواب اومده که جلب دادرسی شدند ولی فحاشی و تهدید و ضرب و شتم آنها را رد کردن با وجود اینکه کلی شاهد داشتیم حالا جلب دادرسی یعنی چه؟ و ما میتونیم برای تهدید آنها اعتراص بزنیم قبول میشه؟ لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام جلب به دادرسی یعنی شکایت شما پذیرفته شده است ،برای اتهاماتی که شما برشمردین ،باید ادله خود را به مرجع تعقیب و تحقیق ارائه میکردین

جلب دادرسی به مفهوم پذیرش شکایت و صدور کیفرخواست است . طبیعی است که اگر پیرامون بعضی از جرائم قرار منع تعقیب صادر شده باشد ، مراتب به شاکی ابلاغ شده و شاکی میتواند ظرف ۱۰ روز پس از ابلاغ اقدام به اعتراض نماید .

ورود به ملک دیگری غیر قانونی است و از یک ماه تا ۶ماه حبس دارد در صورتی که به عنف( زور ) باشه شدیدتر است