اثبات بی گناهی چطور است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۰۰ #30158763

سلام خسته نباشید این درسته که بار اثبات به عهده شاکی است ولی وقتی شاکی مدرکی داره ک بتونه به طرف هر جرمی ثابت کنه و من واقعا بی گناهم و مدرک الکی دادم دستش و تمام روز تو خونه بودم ک در دوربین هست و شاهدی همسرم اگر بگه از طرف من بوده چی چطوری ثابت کنم از طرف من نبوده؟ مدرکی ک دستش دادم پیام هست ولی میترسم یکی زنجیر به اسم من بندازه آیا این دلیله؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما هم به مدارک و دلایل خویش استناد فرمائید

سلام
به دلایل و شهادت شهوداستناد نمایید

درود
اثبات ادعا با شاکی است.

سلام و ارادت
از طریق ارائه مدارک و شهود اقدام به دفاع نمایید .

سلام توضیحات مبهم است
شما در صورت داشتن ادله کافی میتوانید ادعای خود را ثابت کنید

بادرودوسلام ازطریق مدارک و شهود ازخود دفاع نمایید.

بااحترام
وقتی برای جرمی مدارکی موجود است چگونه می‌توانید بی‌گناهی خود را استفاده نمایید