چکار باید بکنیم تا رضایت شاکیان را بگیریم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۲ #30083789

برادر من در یکی از برنامه ها تبلیغات میکرده برای تور های مسافرتی، مردم هم تور ها رو به قیمت پایین از ایشون میخریدن و ایشون به اونها بلیط میداده ویکی دو شب هتل میداده بعدش دیگه جوابگو بهشون نبوده حالا فرقی نمیکنه تور داخلی یا خارجی با این کار یه مبلغ ۷۰ الی ۸۰ میلیون از مردم گرفته و بلیط رفت و اقامت تو هتل بهشون داده ولی بلیت برگشت نداده، گاها به مسافرا و چون با قیمت پایینی تر از نرخ روز رفتن دیگه جوابگو مسافرا نبود، و چون مسافر های شهرهای دیگه هم بهش زنگ میزدن الان دیگه ازش مسافرا شکایت کردن و به دنبالشون هستن، حالا با این تفاسیر چند نفر هم اشنا بودن به سیستم بانکی مشخصات همسر ایشون دراوردن و از ایشون هم شاکی شدن، البته به حساب ایشون پوای نریختن ولی خوب بلاخره شکایت کردن دیگه.
الان من میخام ببینم چکار باید بکنیم تا این مشکل حل بشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها راهی که وجود دارد پرداخت خساراتی که به ایشان متحمل شده و
گرفتن رضایت از ایشان است