آیا می توانم خسارت تاخیر در تنظیم سند رسمی ملک را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۹۵ #29938469

با سلام
من در اردیبهشت ماه سال ۹۸ ملکی را معامله کردم مطابق مبایعه نامه قرار بر تحویل ملک در ۹۸.۳.۳ و از آنجایی که ملک نوساز بوده قرار بر تنظیم سند در دفتر خانه در تاریخ ۹۸.۸.۳۰ بوده و در مبایعه نامه رسمی کد رهگیری دار عینا بیان شده در قولنامه خسارت عدم انجام تعهدات فروشنده بصورت روزانه ذکر شده مالک تا کنون اردیبهشت ۹۹ موفق به اخذ سند از سازمان ثبت اسناد نشده و به تازگی سند را دریافت و خواستار حضور در دفترخانه برای انتقال سند است. ضمنا من در تاریخ مقرر شده ۹۸.۸.۳۰ به همراه مبلغ ثمن معامله در دفترخانه حاضر بودم و موفق به دریافت گواهی عدم حضور شدم. آیا می توانم خسارت تاخیر در تنظیم سند رسمی ملک را مطالبه کنم؟
در ضمن در بند توضیحات مبایعه نامه ذکر شده
" طبق توافق طرفین تاریخ تنظیم سند قطعی نمی باشد. و در صورتی که زودتر از تاریخ مقرر سند آماده برای تنظیم و انتقال باشد فروشنده می بایست یک ماه جلوتر به خریدار اطلاع دهد."
سپاس از حسن توجه شما

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شما در تاریخ تعیین شده برای انتقال رسمی در دفترخانه اسناد رسمی با داشتن چک تضمینی که بابت انتقال بوده حاضر شده اید و گواهی عدم حضور گرفته باشید می توانید خسارت تاخیر در انتقال رسمی را از فروشنده مطالبه کنید

با توجه به دریافت گواهی از دفترخانه و پیش بینی وجه تخلف در قرارداد ،اظهارنامه ای برای مخاطب ارسال و خسارت پیش بینی شده را مطالبه و سپس دادخواست مطرح بنمایید