چه کاری میتوانم انجام بدم به جز گرفتن رضایت که به حبس محکوم نشوم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۰ #29884058

سلام خسته نباشید من با یکی از دوستانم در خیابان تصادف میکنیم راننده که دوستم بود چون گواهی نداشت دیه به او تعلق نگرفت ولی به من دیه تعلق گرفت حال دوستم با تعدید و ایجاد مزاحمت قصد گرفتن نصف دیه را از من داشت که من عصبانی شدم و اینه ای ماشین خودرو او را شگستم حال دوستم رفته شکایت کرده و به من تهمد دزدی زد و شاهد دروغ آورده از آنجای که دوربین بود در دادسرا برای دزدی منع تعقیب صادر شد اما برای شگستن آیینه ماشین قاضی من به دوسال حبس داد که قابل واخواهی و قابل تجدید نظر هست در ضمن من هیچ سوءپیشینه ای ندارم و دوستم فقط در صورتی رضایت میده که نصف دیه یعنی چهل میلیون از دیه خود را به او بدهم حال باید چه کاری انجام بدهم باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به رای صادره واخواهی نموده و از خود دفاع نمایید .

"با سلام"
ربطی به رضایت ندارد
به پرداخت خسارت میتوانید از دادگاه تقاضای تخفیف و تعدیل و تعلیق نمایید
در صورت لزوم از ارزیابی حقوقی درخواست تنظیم لایحه دهید بنده یا همکاران در این خصوص لایحه ای تنظیم و تقدیم مینماییم

سلام
نسبت به رای صادره واخواهی نموده و از خود دفاع نمایید .

سلام و درود
دفاع کنید تا صدور رای برائت و یا محکومیت و تا وقتی مجبور نشده اید وجهی نپردازید.

سلام
شما فعلا به رای صادره اعتراض کنید و ببینید نتیجه چه می‌شود خیلی بعید است که برای شکستن آینه ماشین حکم دوسال حبس صادر نمایند احتمالا شما در دادگاه شرکت نکرده‌اید به صورت غیابی به این مجازات محکوم شده اید

میتوانید واخواهی کنید وازخوددفاع کنید وشرایط رابرای قاضی توضیح دهید بهتراست وکیل بگیرید