چطور در خارج از کشور از ممنوع الخروجی خودم مطلع شوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۹ #29863414

چطور در خارج از کشور از ممنوع الخروج بودن یا نبودن خودم مطمئن بشوم آیا از طریق کنسولگری میشود فهمید و اگر میشود در صورت ممنوع الخروجی پاسپورت من در کنسولگری ظبط خواهد شد؟؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازاداره گذرنامه ویاسفارت

با سلام
از طریق سامانه میتوانید اقدام به استعلام نمایید

با سلام. بستگی دارد ممنوع الخروجی از چه طریق مدنظر باشد. اگر از طریق اداره ثبت اسناد باشد، این اداره دارای وب سایت است گه با وارد کردن کدملی، ممنوع الخروجی مشخص می گردد. اگر از طریق اداره گذرنامه باشد، می توانید به شخصی وکالت کاری یا به وکیلی وکالت بدهید تا نتیجه را اعلام کند. کنسولگری در این زمینه خدماتی ندارد.

سلام
دستور ممنوع الخروجی از طریق دادستانی کل کشور به اداره گذرنامه اعلام می گردد و شاید سفارتخانه بتوانند در این مورد به شما جواب بدهند البته بعید است ولی گذرنامه تان را علی الاصول نباید ضبط نمایند .