بانک میتونه منو بعنوان ضامن دستگیر کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۹ #29851712

با سلام و وقت بخیر
سه سال پیش ضامن وام داییم شدم که اصلن پرداخت نکرده وام را بنده الان بیکار هستم و مال و املاکی هم ندارم تمام حساب هام مسدود شده میخواستم بدونم ایا بانک باتوجه به اینکه میدونه پول و اموالی ندارم در حال حاضر بیکارم میتونه حکم جلب من رو بعنوان ضامن بگیره در صورتی که داییم هم میگه پول ندارم وام بپردازم و راست راست میگرده و میچرخه بانک میتونه منو بعنوان ضامن دستگیر کنه ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بانگ راسا نمی تواند وچنین امکانی ندارد شما را دستگیر کند اما می تواند علیه شما طرح شکایت کرده وپس از محکومیت شما وقطعیت حکم توسط اجرای احکام مطابق مقررات می تواند درخواست جلب و مسدودی کلیه حساب و اموال های شما اقدام نمایددرهرحال باتوجه به سیستم موجود مالی در کشور راه گریزی جهت عدم پرداخت بدهی وجود ندارد

درود

بانک شخصا نمیتواند در مورد جلب یا بازداشت شما اقدامی صورت دهد ولیکن از طریق شکایت در مراجع دا گستری اقامه دعوی کند

بانک بطور معمول برای وامهای ضمانتی (غیروثیقه) وبامبالغ پایین اقدام اجرایی انجام نمیدهدو اخطارهای مکررارسال میکنند و چون روزشمار سودو جریمه دیرکرد به اصل وام تعلق میگیرد خیلی وقت وهزینه صرف پیگیری حقوقی نمیکنند. و اگر اقدام اجرایی نمایند از طریق ثبت پیگیری انجام میگیرد و درصورت صدوراجراییه متقابلا شما ازطریق دادگاه اقدام به درخواست اعسارنمایید. نگران جلب نباشید.

باتوجه به مسئولیت تضامنی شما بانک میتواند علیه شما طرح دعوی کند و چنانچه اموالی نداشته باشید میتوانید تقاضای اعسار و تقسیط بدهی را داشته باشید در اینصورت جلب نمیشوید لیکن در غیر اینصورت امکان جلب شما وجود دارد در صورت پذیرش اعسار پرداخت اقساط پس از آن میتوانید بعنوان ضامن جهت مطالبه وجوه پرداخت شده ب وام گیرنده رجوع کنید

درود بر شما، اصولا بانک در این موارد به دنبال سهم‌الوصول ترین راه ممکن است، لذا چنانچه از محل حساب وام گیرنده به نتیجه نرسد، از حساب های شما برداشت کرده و چنانچه باز نتیجه ای حاصل نشود، علیه وام گیرنده یا شما میتواند طرح دعوی نموده و بعد از مراحل مقتضی اقدام به جلب نیز نماید.

درود
در صورت عدم پرداخت توسط ضامن شما مسئول پرداخت هستید در غیر اینصورت بانک می تواند علیه شما طرح دعوی کند.

با سلام بله بانک می تواند علیه شما اقدام نماید و در صورت عدم استطاعت مالی میتوانید اعسار دهید.