مدت زمان رسیدگی به پرونده چقدر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۰ #29802728

سلام
وقت بخیر
پرونده ی در خصوص رابطه نامشروع( غیر از زنا)
داشتیم
دیروز برای اولین بار در دادگاه حاضر شدیم
و سوال و جوابهایی از ما پرسیده شد
حالا از ثنا ابلاغ شده قرار بعدی حضور تاریخ یکسال بعد را عنوان کرده برج ۵ سال۱۴۰۰
سوالم اینه
چرا اینقدر فاصله و چرا اینقدر جلسه بعدی ر دبر اس ، درطول یکسال چه کاری قرار است انجام شود
سوال دوم ، نمی شود تاریخ را جلوتر انداخت ؟
ممنون میشم پاسخ دهید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به نظر قاضی دارد
از طریق اطلاع رسانی اشخاص در سایت عدل ایران روند کار پرونده را پیگیری کنید

اصولا وقت نظارت تعیین میشود و تاریخ دقیق به شما ابلاغ خواهد شد (کثرت پرونده ها مشکل اصلی است)
هرچند حضوری میتوانید از دفتر شعبه کسب اطلاع کنید (البته در ثنا اگر تصمیمی گرفته شود درج میکردد)