🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا الزامی است که حتما عنوان دادخواست، ابطال بیع فضولی باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۳۷

با سلام
اگر بخواهیم مالی را که در راستای بیع فضولی به تصرف خریدار فضولی رسیده را مسترد کنیم٬ آیا الزامی است که حتما عنوان دادخواست٬ ابطال بیع فضولی باشد؟
توضیح که اظهار نامه عدم تنفیذ اعلام شده
ایا دادگاه به دادخواست استرداد مبیع٬ رای میدهد؟
یا لزوما باید دادخواست ابطال بیع میدادم؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما میتوانید دادخواست ابطال معامله ثانویه و خلع ید را بدهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

دادخواست ابطال بیع و خلع ید را به دادگاه تقدیم نمایید

سلام شما درخواست ابطال معامله و خلع ید بدهید

بله بهتراست دادخواست ابطال معامله فضولی, بدهید

با سلام و احترام
مخاطب گرامی شما میتوانید دادخواست ابطال معامله ثانویه و خلع ید را بدهید
موفق باشید

با سلام و احترام
شما اگر مدارک عادی مالکیت دارید دادخواست ابطال معامله ثانویه و خلع ید را بدهید
و اگر مدارک رسمی مالکیت مثل سند رسمی دارید دادخواست خلع ید بدهید و سند خود را جز ادله اثبات دعوی ارائه کنید

سلام
اگر مالکیت شما بر مال فضولی به موجب سند رسمی محرز و ثابت باشد و خریدار فضولی مال را به صورت عادی خریده باشد شما می توانید درخواست خلع ید متصرف را از مال مورد معامله بخواهید ولی چنانچه مالکیت شما عادی باشد یا معامله فضولی به صورت رسمی انجام شده باشد شما باید دادخواست ابطال معامله فضولی و خلع ید متصرف از مال مورد معامله فضولی را از دادگاه بخواهید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط