حق تصنیف اموال بعد از مرگ همسر مصداق دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۸۵۲ #29454869

سلام خانمی شوهرش فوت کرده در عقد نامه نوشته شده حق تصنیف اموال ایا میتونه بعد مرگ شوهرش از این حق استفاده کنه...مرگ شوهر به خاطر تصادف بوده و دیه تعلق میگیره ایا در مورد دیه کارایی داره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق تنصیف اموال یکی از شرایط ضمن عقد است که در قباله نکاح قید گردیده است که چنانچه طلاق از طرف زوج باشد قابل پرداخت و وصول است

باسلام
تصنیف دارایی در طلاق میباشد
دیه ای که بابت تصادف پرداخت میشود متعلق به وراث و زوجه نیز نسبت به سهم الارث خویش سهم خواهد برد

با سلام؛ تنصیف دارایی ذکر شده در عقد نامه، زمانی قابلیت اجرایی دارد که شوهر بخواهد بدون هیچ دلیلی، همسر خود را طلاق دهد. بنابراین بعد از فوت شوهر، زن نمیتواند از این شرط استفاده کند.

با سلام حق تنصیف اموال یکی از شرایط ضمن عقد است که در قباله نکاح قید گردیده است که چنانچه طلاق از طرف زوج باشد قابل پرداخت و وصول است و در فوت شامل نمی شود.دیه ناشی از فوت نیز اموال وراث است نه زوج بنابراین هیچ ارتباطی به تنصیف اموال ندارد.

سلام
تنصیف اموال و هم اجرت المثل ایام زوجیت برای زوجه قابل مطالبه است