تفاوت گرفتن حکم تخلیه در شورای داوری املاک چه تفاوتی با شورای حل اختلاف دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۶ #29448389

سلام خسته نباشید
بنده یک مستاجر دارد که ۴۲ روز از اتمام تاریخ قرارداد اجاره نامه گذشته است و ۲ ماه اجاره را پرداخت نکرده است ، تماس های مکرر گرفته شده اما مستاجر فقط میگوید من خانه پیدا نمیکنم و به دلیل کرونا خونه را تخلیه نمیکنم ! دیروز به شورای داوری املاک مراجعه کردم و برای من در دفتر قضایی احضار نامه‌ای فرستادند ، امروز که به املاکی مراجعه کردم گفتند که نباید در شورای داوری اقدام میکردید زیرا هم هزینه‌ی بالایی دارد هم حکم اجرایی و قطعی ندارد و تقریبا چیزی معادل مشاوره می‌باشد و گفتند که باید به شورای حل اختلاف مراجعه کنم و الان از شما درخواست دارم که لطفا راهنمایی کنید مرا ، که چکار کنم ، مچکرم بابت راهنماییتون 🙏

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید

با سلام،از طریق شورای حل اختلاف برای دستور تخلیه با مدارک لازم مراجعه کنید.

با سلام باید از طریق شورای حل احتلاف اقدام نمایید

از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید

به شورای حل اختلاف مراجعه کنید.

باسلام
با توجه به عدم پرداخت اجاره بها و انقضای مهلت قرارداد اجاره میتوانید برای صدور دستور تخلیه به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید

بادرودوسلام ازطریق شورا اقدام نمایید.