شرکای بنده موافق افراز و وضعیت موجود نیستند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۸ #29448205

با سلام
بنده مالک دو دانگ زمین به همراه دو شریک دیگر که هرکدام مالک دو دانگ دیگر هستند تقاضای افراز زمین را داده ایم زمین به صورت باغ میباشد و در سند مساحت حدود ۱۶ هزار متر ولی در محل ۱۲ هزار متر است یعنی حدود ۴ هزار متر کمتر از سند میباشد حال شرکای بنده موافق افراز ۱۲ هزار متر و وضعیت موجود نیستند و اداره ثبت نیز اعلام میکند که تا زمان همکاری تمام شرکا قادر به اصلاح سند نمیباشد و از دادگاه باید دادخواست دهید
حال بنده باید چه اقدامی انجام دهم و اگر از طریق دادگاه میباشد چه دادخواستی به دادگاه ارائه دهم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون شرکای, شما موافق نیستند باید تقاضای, دستورفروش ازطریق دادگاه بدهید ومزایده انجام شود

باتوجه به عدم رضایت شرکا باید از طریق دادگاه تقاضای دستور فروط مال مشاع دهید ودرمزایده خودتان بخرید اگرهم قصد خریدندارید که می توانید بفروشید

با سلام و احترام
ابتدا از مراجع ثبتی در خواست اصلاح سند را داشته باشید
سپس اگر با شرکا به توافق نرسیدید دادخواست افراز به دادگاه دهید و اگر شرکا به حکم صادره تراضی نکردند ملک به مزایده گذاشته می شود

ابتدا باید از طریق اداره ثبت اسناد و املاک سند اصلاح شود .
سپس درخواست افراز مطرح و اگر عدم افراز صادر شد از طریق دادگاه دستور فروش مطرح نمایید.