امکان انتقال قیومیت هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴۳ #29376321

با سلام.من پدرم سی سال پیش از کار افتادگی و بیماری اسکیزوفرنیش در دادگاه اثبات شد و قیومیت به پدربزرگم سپرده شد که در حال حاضر هم قیم ایشان هستند.الان با توجه به سن نود سالگی پدربزرگم و با توجه اینکه ما دوتا برادر ۳۰ و ۲۸ ساله هستیم میتونم قیومیت را خودم به عهده بگیرم و پدربزرگم عزل شود؟من پسر ارشد هستم و برادر کوچکترم رضایت ندارد من قیم شوم.از چه راهی امکان دارد؟متشکرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
کهولت سن قیم را به اداره سرپرستی محجورین و مجانین اطلاع دهید و با ارائه مدارک‌خودتان اعلام امادگی نمایید . به تشخیص انها قیم عزل و قیم جدید تعیین و یا ضم امین میگردد .

با سلام وادب
درخواست ضم امین نمایید و همچنین آمادگی خود را در جهت قیمومیت اعلام کنید.به دلیل سالخوردگی پدر بزرگتان مورد پذیرش نتیجه می گیرین

صرفا به علت کهولت سن پدر بزرگ می توانید درخواست ضم امین کنید

شما به اداره سرپرستی مجانین و محجورین اطلاع دهید درصورت تخلف قیم از وظایف قانونی خویش
یا عزل می کنند وقیم جدید نصب می کنند ویا امین ضم می کنند

درود بر شما، می‌توانید از طریق دادستانی اقدام به ضم امین نمایید و خود نیز اعلام آمادگی جهت قبول قیمومت کنید، با بررسی مدارک در صورت نیاز قیمومت به شما سپرده خواهد شد.

درود
می توانید به علت کهولت پدربزرگ ضمن امین را بخواهید.

سلام
باید دلایل عدم صلاحیت قیم را به دادگاه اعلام کنید یا قیم خودش استعفاء دهد دادگاه یا قیم جدید نصب یا به قیم قبلی امین ضم می کند.