آیا جرم صورت گرفته، برایم سوءسابقه محسوب میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۵ #29135040

با سلام
بنده مرتکب اشتباهی شدم و در دادگاه انقلاب محاکمه شدم، حکم بنده ۵۰ ضربه شلاق تعزیری و مبلغ ۴۰۰ هزار تومان جریمه نقدی شد، که قاضی محترم با توجه به اینکه بنده هیچگونه سابقه ای نداشتم و برای اولین بار بود این اتفاق می افتاد حکم بنده را به مدت ۵ سال تعلیق کرد و در حکم آمده اگر در این ۵ سال مجدد مرتکب چنین جرمی شوم، هم محکومیت این جرم را باید بکشم و هم جرم جدید را.
حال با توجه به اینکه میخواستم استخدام شوم میخواستم بدانم که آیا جز سوپیشینه میشود یا نه؟
ممنونم پاسخ دهید
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جزو سوپیشینه موثر کیفری نیست

سلام جرمی که مرتکب شده اید را بیان نکردید اما در هر حال سابقه شما غیر موثر است و مراتب در سابقه کیفری درج می گردد .

مخکومیت شما در پیشینه کیفری درج می گردد

مراتب محکومیت در پیشینه کیفری شمادرج می‌شود لکن در گواهی‌های صادره از مراجع ذیربط منعکس نمی‌گردد مگر به درخواست مراجع قضائی برای تعیین یا بازنگری در مجازات. مثلا اگر شما به پلیس + ۱۰ مراجعه کنید و درخواست گواهی عدم سوء پیشینه کنید، خواهید دید که در گواهی عدم سوء پیشینه شما چیزی به عنوان محکومیت درج نشده است.

خیر بعنوان سابقه کیفری موثر محسوب نمیگردد

سلام
نوع جرم خود را نفرمودید علی ایحال با توجه به تعلیق حکم جز سابقه محسوب نمی شود.