آیا مدیرعامل می تواند مبری از پاسخگویی در مورد مسایل حقوقی و بدهی های مالیاتی باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۰ #28895016

شخصی که شرکت با مسولیت محدود دارد می خواهد اینجانب را به عنوان مدیرعامل انتخاب نماید و می گوید هیچ مسئولیت حقوقی به دوش شما نخواهد بود بنده شک دارم آیا مدیرعامل با هر نوع مسئولیت تعریف شده بین اعضا می تواند بری از پاسخگویی در مورد مسایل حقوقی و یا بدهی های مالیاتی باشد؟ فردا چون شرکت کار اجرایی هم می کند ممکن است حادثه جانی برای کارگری هم مشکل ساز شود لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، مدیر عامل همه مسئولیت های قانونی رو خواهد داشت حتی در صورت توافق داخلی مبنی بر عدم مسئولیت

مسوولیت شرکت با مدیر عامل خواهد بود.

مدیرعامل دارای مسئولیت در قبال مسائل مالیاتی ، بانکی ، روابط با طلبکاران و ..... می باشد . توصیه میشود اگر قصد اشتغال به این سمت را دارید برای یکبار شرح وظایف مدیر عامل و اعضای هیات مدیره در شرکتهای تجاری را که در قانون تجارت ذکر گردیده مطالعه فرمایید .

به مهر
مدیر عامل مسولیت دارد.

سلام. خیر. مدیرعامل در مقابل اشخاص خارج از شرکت ولو در داخل شرکت بین خودتان قرارداد هم باشد، مسئول پرداخت بدهی های مالیاتی قطعی شده در زمان مدیریت عاملی، حقوق کارکنان و امضای اسناد و چک و سفته است.