آیا اداره ای که محکوم به پرداخت خسارت شده می تواند پس از ۳ سال از تاریخ محکومیت خود علیه کارمندان شکایت و اصل خسارت را بخواهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۸ #28885388

آیا اداری ایی که بعنوان نهاد حقوقی در مراجع قضایی محکوم به پرداخت خسارت به مبلغ ۴۲۰ میلیون شده می تواند و علی رغم رای دادگاه و اجراییه صادره از پرداخت خسارت خودداری و نهایتا پس از ۳ سال از تاریخ محکومیت خود علیه کارمندان و عوامل دخیل در پرونده شکایت و اصل خسارت به انضمام تاخیر تادیه مجموعا به مبلغ ۷۰۰ میلیون را از کارمندان بخواهد؟؟؟؟
((مجددا تاکید می گردد برگ محکومیت صادره به مبلغ ۴۲۰ میلیون به طرفیت نهاد حقوقی صادره و مسئول اداره علی رغم ابلاغ و اطلاع از محکومیت اداره از پرداخت خسارت یا شکایت در مراحل اولیه علیه کارمندان -یا جلب ثالث در فرآیند رسیدگی-خودداری و پس از ۳ سال که مبلغ ۴۲۰ میلیون به ۷۰۰ میلون افزایش یافته ضمن پرداخت خسارت اقدام به شکایت مجزا از کارمندان نموده و طی شکایت خود خواهان اخذ مبلغ خسارت و تاخیر در تادیه شده است))با احترام

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید رای ومدارک بررسی شود
اجرائیه جدا هست هر ارکانی باشد باید پرداخت کنند و این شکایت مسئله جدایی هست

باسلام
نیاز به بررسی مدارک دارد تا بتوان اظهار نظر مناسب ارایه نمود

اگر مرجع قضائی حکم قطعی صادر کرده باشد،اداره هیچ راهی ندارد مگر اینکه هزینه های شما را پرداخت کند.

باید پرونده به صورت کامل تشریح تا بتوان پاسخگو بود....

سلام
این دادخواست که فرمودید علیه شرکت مطرح شده و هیچگونه ارتباطی به کارمندان شرکت ندارد!