اموال و اسناد وکالتی قابل توقیف هستن؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۸ #28752089

با سلام و عرض پوزش بابت طولانی بودن سوال..از سال ۹۶ به شخصی بابت کار چند بار پول بصورت قرض با فیش واریزی و دستی انجام دادم بعدم پیشنهاد داد که سرمایه بزارم شریک شم اخر کار همه رو با سودیجا تو دی ماه ۹۷ تصفیه میکنم .. من تو تاریخ های برج ۹ و ۱۰ و ۱۲ سال ۹۶ و ۲ و ۳ و ۴ سال ۹۷ بش پول دادم و یک سری سفته اول کار بم داد بدون تاریخ سر رسید که به روز باشه تا برج ۱۰ که پولمو بده دوباره دبه کرد برج ۱۰ اقرارنامه داد که بت بدهکارم با یسری دیگه سفته واسه برج ۹۸.۱....من تو اذر ۹۷بش میگفتم ماشینت قیمت زیادی داری بفروش طلبمو بده میگفت سندش مشکل داره وکالتی یکسال پیش خریدمش صاحب اول و اخرش فعلا خودمم تا سند درست شه، عکس سند ماشینم فرستاد که ببین به نام خودم نیست و وکالتیه، دوباره بعد چند وقت تو پیام گفت یکی دیگه پول میخاد ازم تحت فشار و دعوا خانوادم وکالت ماشینو میخام بدم به برادرم گفتم مگه نگفتی ایراد داره بیا انتقال بده به من گفت نگران نباش خدا شاهده پولتو میدم و خلاصه کلی دروغ، اخر کارمون به شکایت رسید سفته رو اجرا گذاشتم اما چون اموال سند رسمی ازش پیدا نکردم تامین نتونستم بدم واسه همین ۴ برگ سفید و نگه داشتم تا اگه پیدا کردم دوباره اینا رو بزارم اجرا و تقاضای تامین بدم، ماشین و تو اذر ۹۷ وکالتشو داده به برادرش بدون هیچ پولی.بدون انتقال سند و برادرشم چند ساله بیکاره و اصلا شغل و بیمه ایی هم نداشته و پدرش خرجشو میده، ماشین حدود ۸۰۰ قیمتشه و طلب من کمتر این مبلغه، فقط یه ۵۰ ت واسم واریز کرد که چند ماه فرصت بگیره واسه باقیش و دیگه هیچی بم نداد...حالا با این تفاسیر ۳ تا سوال داشتم
۱.وقتی میدونست به من بدهکاره از سال ۹۶ و تو مهر ۹۷ و دی ۹۷ به من سفته و اقرار دستی بابت بدهکار بودنش داده و بین اینا یعنی اذر ۹۷ وکالت ماشین رو انتقال داده بدون هیچ پولی اونم به برادرش و الانم دارن استفاده میکنن ازش و پول منو نمیدن من میتونم ازش شکایت فرار از دین یا ابطال معامله صوری کنم؟
۲. اگه میشه کدوم شکایت بهتره و ریسک کمتری واسم داره و نتیجه بهتری بده با توجه به اینکه سفته های برج ۹۷.۱۰ رو شیش ماه بعد اجرا گذاشتم و سفته های برج ۷.۹۷ که فقط تاریخ سررسید ندارن هنوز دستمه رو اجرا نزاشتم و اقرار دستی بدهکاری
۳.اصلا اموال و اسناد وکالتی قابل توقیف هستن؟
۴. ممکنه همین انتقال صوری که خودشم تو پیام چت بش ذکر کرده باغث ابطال دعوای اعسارش بشه ؟

ممنون از سایت و وکلای محترم و بازم معذرت بابت طولانی شدن سوال..

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- خیر . فرار از دین به وسیله دادن وکالت اموال قابل اثبات نیست .
۲- امکان انتخابی برای شما وجود ندارد تا بگوئیم که کدام راه بهتر است! شما فقط میتوانید نسبت به سفته ها دعوی مطالبه را طرح و در مرحله اجرا یا اموالی را معرفی و توقیف کنید و یا درخواست جلب محکوم علیه را بنمائید .
۳- اموالی که وکالتا به نام محکوم علیه باشد قابل توقیف نیست .
۴- اگر اموالی از محکوم علیه شناسایی و معرفی شود ، در صورت اثبات مالکیت موجب رد اعسار خواهد شد .

با یک مشاور متخصص حضوری راهنمایی بگیرید و در خصوص اموال وکالتی اگر تصرف مالکانه شما اثبات شود بله قابل توقیف است