آیا میتوان فقط با شهادت شهود و بدون هیچ مدرکی درخواست الزام به تنظیم سند داد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۷۱ #28666650

با سلام.
جهارده سال پیش منزلی را از یکی از اقوام در ازای راه اندازی کارخانه اش گرفتم و تمام این مدت در ان ساکن بوده ام .حال به علت اختلاف خانوادگی که پیش امده شکایت کرده تا منزل را از من پس بگیرد. من هیچ مدرکی از وی ندارم اما تمام فامیل شاهد هستند که البته به علت روابط فامیلی فقط تعدادی از انها حاضر به شهادت هستند. ایا من میتوانم فقط با شهادت شهود تقاضای الزام به تنظیم سند بدهم ؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اول اثبات مالکیت با شهود پس از آن تقاضای تنظیم سند

درود بر شما
اولا بایستی مالکیت خود را بوسیله تصرف ۱۴ ساله با حضور شاهدین و تحقیقات محلی اثبات نمایید و بعد از اثبات مالکیت،تقاضای تنظیم سند نمایید.