آیا جابجا کردن خودروی دیگران جرم است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۲ #28579225

عرض سلام دارم خدمت کارشناسان و وکلای مجموعه خوب بنیاد وکلا که بدون چشم داشت در این نابسامانی اقتصادی به هم نوعان خود کمک میکنند مدتهاست دچار مشکلات خانوادگی شدم، همسرم بدون اطلاع من تقاضای مهریه و حکم توقیف خودرو ام رو گرفته و قبل از اینکه نامه و پیامک برای من بیاد با همدستی برادرش و موقعی که من خواب بودم با جرثقیل ماشینم را به خیابان بردند و به پلیس زنگ زدن و خودرو ام را به پارکینگ بردند.چند ساعت بعد متوجه شدم خودرو ام نیست و با ۱۱۰ برای سرقت تماس گرفتم و وقتی امدند پلیس گفت ماشین شما دزدیده نشده بلکه توقیف شده بخاطر مهریه؛و بخاطر همین موضوع با همسرم دچار جر و بحث و درگیری فیزیکی شدم،همسایه ها به ۱۱۰ زنگ زدن و پلیس امد و من بازداشت شدم.فردای انروز بعد از گذاشتن وثیقه ازاد شدم و متاسفانه دیدم که همسرم با کمک خانواده اش کلیه وسائل منزل را بردن چه انها که جز جهزیه بوده و چه نبوده حتی لباس هایم و مدارک شناسایی و تنها چیزی که برایم باقی مانده همان لباسی بود که تنم بود
مع الوصف با توجه به مطالب بالا چگونه میتوانم ادعای جرم کنم در مورد :
۱ ) جابجا کردن خوردو از پارکینگ به خیابان
۲) برداشتن کلیه وسائل داخل ماشین
۳)بردن کلیه لوازم منزل مشترک اعم از جهزیه ایشان و وسائلی که من در طول زندگی خریداری کردم و مدارک و لوازم شخصیم
و در آخر با توجه به این اتفاقات نمیتوانم هزینه دادرسی را پرداخت و وکیل اختیار کنم؛ این مهم را چگونه انجام دهم
از راهنمایی و سعه صبرتون در خواندن درخواست طولانیم بسیار سپاسگذارم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخصوص خودرو نمیتوانید ادعایی کنید چون حکم توقیف داشته است. درخصوص لوازمی که متعلق به شماست میتوانید در جلسه رسیدگی به پرونده استرداد جهیزیه آنها را مطالبه کنید

اولا - حتی بر فرض اثبات ادعای شما در خصوص انتقال خودرو ، موضوع واجد وصف مجرمانه نیست .
ثانیا- در توقیف خودرو مراتب از سوی نیروی انتظامی صورتجلسه شده و در زمان تحویل خودرو به پارکینگ و در قبضی که صادر میشود شرایط خودرو درج میگردد که معمولا نحوه تنظیم این قبوض به صورتی است که امکان هیچ ادعایی در خصوص فقدان لوازم و وسایل آن وجود ندارد .
ثالثا- امکان شکایت بابت لوازم منتقل شده شما از منزلتان وجود دارد .

درود
اگر ماشین توقیف شده است جرمی واقع نشده از سوی همسرتان در خصوص لوازم داخل ماشین و لوازم خودتان دادخواست استرداد ثبت نمایید.

با سلام
اگرچه خانم شما می توانسته قبل از درخواست مهریه تقاضای تامین خواسته بکنه ولیکن متاسفانه در اجرای حکم مبادرت به سوء استفاده از قانون شده و شما می توانید بر علیه ایشون طرح شکایت کنید.موفق باشید.