چگونه حضانت فرزندانم رو به عهده بگیرم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۷۸ #28520336

سلام من چند وقته متوجه شدم که همسرم با یک مردی رابطه داره و از طرفی زنم صلاحیت نگه داری بچه هام رو نداره چون اونا رو کتک می زنه. من چطوری توی دادگاه و با چه مدرکی می تونم این امر رو ثابت کنم و حضانت بچه هامو بگیرم؟ باتشکر

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بدون اثبات آنچه در سوال آمده است سلب حضانت نمی‌شود به صرف شک و شبهه نمبتوانید.

درصورتیکه عدم صلاحیت اخلاقی مادر و یا ایجاد شرایط روحی و یا جسمی نامتعارف برای کودک از طرف مادر ثابت شود حضانت سلب می شود .

سلام چنانچه سن فرزندان شما زیر ۷ سال باشد فقط باید عدم صلاحیت ایشان را ثابت کنید که موردی که شما اشاره کردید بعید میدانم بتوانید و چنانچه بیشتر از ۷سال سن فرزندان شما باشد که میتوانید بچه ها را تحت حضانت خودتون بگیرید.موفق باشید

با درود..
در دو حالت اعلامی، رابطه نامشروع و کتکاری فرزندان.. در صورت طرح شکوائیه در خصوص هر کدام از جرایم مذکور و اثبات هر یک به تنهایی و نهایتا صدور حکم محکومیت پیـرامون هر کدام از جرایم یاد شده، امکان سلب حضانت مادر وجود دارد..

با سلام واحترام اولا نیاز به برسی سن فرزندان می باشد و همچنین در صورتی که ازدواج مجدد نموده باشند و شما بتوانید ثابت نمایید می توانید حضانت را از ایشان بگیرید و همچنین با اعلام تمام مواردی که فکر می کنید در نتیجه دادگاه موثر می باشد مانند اعتیاد به ضرر فرزندان و یا بی بند باری و... شرایط دیگر حضانت را بگیرید موفق و پیروز باشید

تنها در صورت اثبات عدم صلاحیت مادر در دادگاه ، سلب صلاحیت از ایشان امکانپذیر خواهد بود. صرف ادعا کفایت نمی کند ،باید حکم محکومیت مادر به اتهام رابطه نا مشروع را اخذ نمایید.

سلام
سن بچه ها رو نگفتید،
والدین حق تربیت کودکان رو دارند،
این امر باید از طریق مراجع قضایی رسیدگی گردد