آیا این که مجدد وقت رسیدگی تعیین گردیده بدین معنی است که درخواست برای آگهی رد شده و مجدد در همان آدرس برای خوانده احضاریه خواهد آمد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۸۱ #28520286

سلام و عرض ادب
بنده شکایتی بابت ایراد خسارت واحد فوقانی تقدیم نموده ام که ابلاغیه رفع نقص بسبب عدم شناسایی خوانده دریافت کردم. سپس در مهلت مقرر لایحه ای تقدیم کردم به این شرح که خوانده در همان ساختمان و واحدی سکونت دارد که بنده نیز و محل ایراد خسارت همان محل سکونت بنده است و در پاراگراف دوم علاوه بر قید شماره تلفن نزدیکان خوانده درخواست مجهول المکان بودن و آگهی روزنامه دادم اما دادگستری مجدد وقت دادگاه تعیین نموده. آیا این که مجدد وقت رسیدگی تعیین گردیده بدین معنی است که درخواست برای آگهی رد شده و مجدد در همان آدرس برای خوانده احضاریه خواهد آمد؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چه کنیم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.
تشخیص نشر آگهی و یا پذیرش آدرس بدین شرح امکان پذیر نیست و شما می توانید با پیگیری آخرین اقدامات قضایی از طریق سایت عدل ایران از روند پرونده مطلع شوید.

درود .در این مورد فروض مختلفی وجود دارد ..بهتر این است به شعبه مراجعه واز نتیجه ابلاغ مطلع شوید .

درخواست آگهی رد نشده است اما فاصله ابلاغ تا جلسه دادرسی باید رعایت شود.

با سلام زمانی که دادگاه وقت رسیدگی تعیین میکند در صورتی جلسه تشکیل می شود که وقت رسیدگی به طرفین ابلاغ قانونی یا واقعی شده باشد در غیر اینصورت اگر آدرس خوانده مشخص نباشد طی اخطار از شما میخواهد یا ادرس جدید اعلام کنید یا ابلاغ از طریق نشر آگهی انجام شود و سپس مجددا وقت رسیدگی تعیین میشود اگر ابلاغ به خوانده انجام شده باشد یا نشراگهی شده باشد در وقت جدید رسیدگی میکند در غیراینصورت مجددا اخطار رفع نقص برای اعلام ادرس جدید و...

سلام، تشکیل مجدد جلسه رسیدگی به معنی ابلاغ به طرفین و‌ اماده بودن دادگاه برای رسیدگی می باشد. از طریق سانامه عدل ایران قسمت اطلاع رسانی برای وکلا می توانید روند پرونده و نحوه ابلاغ به طرف مقابل را مطالعه کنید.

به نظر میرسه شعبه مربوطه از طریق سامانه ثنا به اطلاعات شخص مورد نظر دست یافته باشه .ضمنا در صورت تکمیل بودن ادله شما ،دادگاه بدون حضور خوانده در جلسه دوم رای خواهد داد.

بله وقت رسیدگی مجدد بدان معناست که ابلاغیه وقت رسیدگی بطرفین دعوا ابلاغ شده و محکمه آماده رسیدگی به دعواست.و مشکل نشانی خوانده حله.