میتوانند بگویند که بابت این قرارداد من هزبنه ای واریز نمیکرده ام؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۹۹ #28492645

با سلام و احترام.بنده طبق قرارداد خرید زمین از دو نفر، مبلغی را نقد دادم و مبالغی را به صورت اقساط ماهانه قرار شد که بپردازم که در قرارداد مبالغ و اقساط آمده است.آن ها یک حساب مشترک باز کردند و من اقساط را هر ماه واریز کردم.چون بنده سر موضوعی به آن ها قرض گرفته بودم،ماهانه مقداری بیشتر از آن مقدار به حسابشان واریز کردم.چون چون مبلغ واریزی من از مبلغ داخل قرارداد بیشتر است،آن ها میتوانند بگویند که بابت این قرارداد من واریز نمیکرده ام؟
لازم به ذکر است که من فقط همین یک قرارداد را با آن ها داشته ام.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

با عنایت به اینکه قرارداد فی مابین موجود است و موارد در آن مذکور است مشکلی وجود ندارد مگر اینکه خلاف آن ثابت شود

با سلام قرارداد در صورتی که کامل باشد و دقیق میتوانید استناد کنید

اثبات منشا پرداخت بر عهده شماست و نهایتا اگر قرض شما مستند به شهادت یا قرارداد کتبی و امثالهم نباشد می توانید تحت عنوان ایفای ناروا باقی را بستانید

خیر با توجه به اینکه یک قرارداد فی ما بین تنظیم شده است ایشان نمی توانند ادعایی داشته باشند

درود بر شما، با توجه به فرض سوال که یک قرارداد وجود داشته، خیر نمی‌توانند چنین ادعایی کنند.

با درود..
در خصوص موضوع مطروحه.. در صورت داشتن یک قرارداد فیمابین، ادعای نامبردگان منطقی نبوده و فاقد وجاهت قانونی می باشد..

درود
با داشتن یک قرار داد نمی توانند چنین ادعایی کنند.